02 Травня 2017      4880      0

Професійна пилорама Bavaria SL 110i / 130i

Стрічкові пилорами, які здатні розпилювати колоди діаметром до 130 см, важко знайти.

Що стосується мобільного пристрою, SL був єдиним пристроєм в світі, яка змогла зробити це, коли воно було введено в листопаді 2002 року. Цей факт і його новаторські технології зробили його справжнім законодавцем моди. Тому не дивно, що він був відзначений премією за інновації вже в 2003 році.

Пилорама з вражаючими опціями обладнання і високим співвідношенням ціна / якість.

До теперішнього часу верстат багаторазово зарекомендувал себе в багатьох кліматичних зонах по всьому світу і постійно вдосконалюється на основі накопиченого досвіду. Верстат надійний, міцний, простий в експлуатації і дешевий в обслуговуванні. Він може використовуватися як в мобільному, так і в стаціонарному варіанті. І, між іншим, найперший SL все ще використовується кожен день.

 

Багаторазово перевірений в найважчих умовах експлуатації стрічкопильний верстат, що ідеально працює не тільки як самостійна одиниця в лісопильному виробництві або на лісових ділянках, але і як головний верстат в парі з багатопильних обладнанням у виробничих лініях з розпилювання круглого лісу. Простота і надійність конструкції, потужна станина, оснащена опорами колоди з нержавіючої сталі, в сукупності з розгорнутим полотном для колод діаметром до 110 або 130 см гарантують довгу і продуктивну роботу верстата.

Станина
Це основа надійності! Як і в серії XE, пильна головка SL також переміщається вперед і назад по масивним двотавровим балках. Положення опори колоди, яка зварюється між собою, визначається вами до того, як буде виготовлена ​​ваша базова рама. Гідравлічні пристрої для обробки колод встановлюються на опорах і між ними. Це дозволяє не тільки завантажувати, повертати, вирівнювати і затискати колоди, але ви також можете подавати лісоматеріал на буферний стіл або роликовий конвеєр для подальшої обрізки, наприклад. Природно, опори для колод SL зроблені з нержавіючої сталі, щоб запобігти синє забарвлення деяких видів деревини. Стандартна довжина різання 6,70 м і 8,70 м, може подовжуватися до 5 м. Спеціальні довжини різання за запитом замовника.

Пільний агрегат
Як і всі моделі Premium від SERRA, SL також має унікальну пильную головку. Конструктивно телескопічна система натягу пилки виконана у вигляді вигнутою балки так, що просвіт між пилою і телескопом натяжителя пилки становить 50 см (немає необхідності після кожного пропила знімати дошку), а його хід до до 300 мм дозволяє використовувати різні по довжині пили: великий діаметр – довгі пилки, стандартний пиловник – короткі. Чим коротше пила, тим стабільніше вона поводиться в стовбурі, і, як наслідок, збільшується швидкість пиляння.

Гідравлічно регульовані, масивні напрямні пили з текстоліту забезпечують надійне становище пили у стовбурі. Вбудовані в систему автоматичного змащення пили і робочих шківів дозатори дозволяють точно встановити необхідну кількість подається змазує рідини в робочу зону. Легкодоступна система очищувачів робочих шківів. Можливість оснащення пилкового агрегату системою додаткової подачі води в зону пиляння при розпилюванні смолистої деревини.

Потужність приводу шківів з литої сталі 800 мм становить 18,5 кВт (опціонально 22 кВт).

Управління
Зручна V-образна форма з ергономічним розташуванням елементів управління. Центральний корпус електронного управління машиною. Можливі всі версії SERRA. Гідравлічне або електричне керування подачею за допомогою джойстика, в залежності від вимог замовника. Зручне ручне опалення і розбірна кабіна.

Системи управління SERRA

SERRA КОМФОРТ Плюс

 

Дисплей TFT
–  клавіатура: сенсорна
– програма розпилювання “зверху – вниз”
– програма розпилювання “знизився – вгору”
– можливість створення розкроювальних таблиць
– облік робочого часу
– кубатурник
– бухгалтерський облік
– база клієнтів
– калькулятор
– слот USB
– список помилок
– допоміжні програми
– контроль пилки
– джойстик (напівавтоматична розпилювання)
– можливість контролю висоти упорів колоди
– можливість підключення педалі зворотного ходу каретки
– можливість автоматичної розпилювання

 

SERRA КОМФОРТ

 

Дисплей: TFT
– клавіатура: сенсорна
– програма розпилювання “зверху – вниз”
– програма розпилювання “знизився – вгору”
– облік робочого часу
– база клієнтів
– калькулятор
– слот USB
– список помилок
– допоміжні програми

 

SERRA КЛАСІК

 

Дисплей: LCD з підсвічуванням
– клавіатура: плівкова
– облік робочого часу
– програма розпилювання “зверху – вниз”
– програма розпилювання “знизився – вгору“

 

SERRA БЕЙСІК

 

Дисплей: семисегментний індикатор
– клавіатура: плівкова
– програма розпилювання “зверху – вниз”
– програма розпилювання “знизився – вгору”

`

Верстат в деталях

Ваш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Недавні записи
Популярні записи
Останні коментарі
    Календар
    Травень 2017
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        Лип »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
    Відео
    Архіви
    Категорії
    Мета

    © 2024 SERRA-Україна · Копіювання матеріалів сайту без дозволу заборонено
    Дизайн та підтримка: GoodwinPress.ru